Zwarte Pieten Show

Zwarte Piet en het geheim van het verborgen boek!

In December zijn deze dol dwaze Goochel Pieten de vaste hulpjes van Sinterklaas.

Wij zorgen er al jaren voor dat vele kids een onvergetelijke en unieke Sinterklaas beleven. We reizen naar iedereen toe, door heel Nederland. Of het nou gaat om een huisbezoek of een bedrijfsfeest, alles kan bij deze enthousiaste Goochel Pieten!

Twee grappige zwarte pieten zetten bij uw thuis de boel op stelten! Met een super leuke show vol magie, liedjes, strooigoed, dansjes en goocheltrucs hebben uw kinderen drie kwartier plezier. Wie weet wordt er zelfs voorgelezen uit het grote boek van Sinterklaas…….en als het toveren echt heel goed gaat is de kans groot dat de lieve kinderen er zelfs met een ballonfiguur vandoor gaan!

Een echte persoonlijke theatershow gewoon bij uw thuis, uw bedrijf, vereniging of evenement. Van te voren bespreken we uw unieke kinderen, zodat we ze in de show verrassen en mee laten helpen!

Er is zelfs een mogelijkheid om een tovertruc te doen met een tekening die de kinderen in hun schoen doen voor Sinterklaas, de kinderen zullen hun ogen niet geloven als ze zien dat Sinterklaas de tekeningen echt bewaard!

Wij staan vanaf 14 november tot 6 december voor uw klaar. Boek snel want helaas zitten we elk jaar heel snel vol.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte stuurt u een email naar;
info@hetmagischedraakje.nl